Mina känslor
Idag är mina känslor al over the place. Utanpå känns det som att jag kan explodera snart.... Gråten är påväg.... Jag skakar inom bords. Jag kan inte fokusera på nåt idag för. Allt är bara för mycket.... Hur fan ska jag klara av den här onsdagen?   
 
 
Jag måste berätta en sak för er!
Hej alla läsare!

Jag mår si och sådär idag med. Jag måste berätta en sak för er.. För ett år sedan hade jag en godman men hon var inte så bra och fick en ny som var bättre, men nu ett år senare idag  har jag fått avslag på att få en godman. Bläää, jag orkar inte med mitt liv.  Jag orkar inte, allt är skit, I veckan har jag mått bara skit och ätit skräp men nu imorgon kommer när jag går upp på vågen så kommer det bli skit på viktväktarna när jag väger in mig. Gått upp igen.....
BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ, Nu måste jag natta mig för att gå upp till ett möte på jobbet. MYCKET ÅNGEST.!!!!!
 
 
 
   
Värsta
Hej alla söta läsarre!

Hur mår ni? Jag mår sådär faktiskt. Jag har  haft så mycket dåligt med mitt liv det senaste månaden, så jag vill bara  skriiiikkkaa men det går inte... Jag vill bara känna attt koroppens obehag ska försvinna . Det är somatt  mina känslor inte kommer ut utan det är som att mina känslor är inom mig som inte kommer ut helt. Jag får panik och ångest fast jag stänger dom inombord i mig och det är inte bra jag vet. jag stänger Inom mina känslor mer och mer för att jag vill inte.känna smärtan i hjärtat....  Jag vet inte vem jag är just nu...  Jag är sjuskriven i tre månadet pga at jag känner att jag är slut i min kropp så som jag aldrig känt förut. På  onsdag ska jag prata med min Arbetskonsulent ifrån kommunen och det är ett stressande  moment i mig som gör mig  jättestressad och ont i min mage när jag tänker på det.